Βιοχημικές Εξετάσεις

Η βασική χρήση των βιοχημικών εξετάσεων είναι να βοηθήσουν τον κλινικό ιατρό στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των ασθενειών.
Χρησιμοποιούνται στην Ιατρική αφενός σε σχέση με ασθένειες που έχουν μεταβολική βάση όπως ο διαβήτης ή ο υποθυροειδισμός αλλά και σε περιπτώσεις όπου οι βιοχημικές αλλαγές είναι συνέπεια της ασθένειας όπως η νεφρική ανεπάρκεια.

Για τον καθορισμό των φυσιολογικών τιμών
εκτελούνται συστηματικά μαζικοί έλεγχοι, σε παιδιά και ενήλικες. Έτσι
καθορίζονται τα όρια που πρέπει να έχει ο φυσιολογικός οργανισμός, με σκοπό την
πρόληψη ασθενειών και τον έλεγχο της υγείας του πληθυσμού (
check up).

Αλλά και στην περίπτωση εμφάνισης ασθένειας οι βιοχημικοί δείκτες παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση της θεραπείας. 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Πρωί: 7:30-13:30
Απόγευμα:
18:00-20:00
Τετάρτη
Πρωί: 7:30-13:30
Σάββατο
Πρωί:
8:00-12:00

Στα CityzenLab Niki Fotopoulou Med διαθέτουμε σύγχρονους αναλυτές, αντιδραστήρια τελευταίας γενιάς και με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους που διενεργούμε, εξασφαλίζουμε την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται είναι: Βιοχημικός Έλεγχος – Ηπατική Λειτουργία – Νεφρική Λειτουργία – Καρδιακή Λειτουργία (καρδιακά ένζυμα και Τροπονίνη) – Μεταβολισμός Σακχάρου – Προφίλ Λιπιδίων – Προσδιορισμός Λειτουργίας – Επίπεδα Φαρμάκων – Εργαστηριακή Προσέγγιση Οστεοπόρωσης

 

Συχνές Ερωτήσεις

Βιοχημικός Έλεγχος