ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το Σύγχρονο Μικροβιολογικό Εργαστήριο CityzenLab Niki Fotopoulou MED παρέχει άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα για πάνω από 20 χρόνια στην πόλη των Τρικάλων.

Που βρίσκεται το ιατρείο μας

Ο χώρος μας βρίσκεται στην καρδιά της όμορφης πόλης μας, παρέχει εύκολη πρόσβαση και χώρους στάθμευσης έτσι ώστε να γίνεται με ιδιαίτερη ευκολία η προσέλευση των ανθρώπων.

Ο Χώρος μας

Ο χώρος αναμονής είναι ιδιαίτερα ζεστός και απόλυτα ασφαλής, γεγονός που πιστοποιείται και από το σύστημα ISO. Άνεση και σιγουριά νιώθει ο κάθε επισκέπτης κατά τη διάρκεια αναμονής αλλά και την ώρα των αιμοληψιών και γενικότερα των εξετάσεων.

Το Προσωπικό μας

Το άριστα καταρτισμένο, έμπειρο προσωπικό μας με επικεφαλής την ιατρό Μικροβιολόγο-Βιοπαθολόγο Φωτοπούλου Νίκη παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και την προσωπικότητα του.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Ο Εξοπλισμός μας

  Έχουμε εξοπλίσει το ιατρείο μας με σύγχρονους ιατρικούς αναλυτές που έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν κάθε είδους αναλύσεις καθώς και καλλιέργειες. Παρέχουμε αποτελέσματα εξετάσεων που αφορούν την έγκαιρη πρόληψη, αλλά και την έγκυρη διάγνωση λοιμώξεων ή ασθενειών. Επίσης στο ιατρείο μας πραγματοποιούνται εξετάσεις που αφορούν την πορεία διαφόρων ασθενειών.

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Σκοπός μας είναι ο κάθε επισκέπτης να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά από την πρώτη στιγμή.

  Ο χώρος μας τηρεί αυστηρά τα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό αλλά και από οποιαδήποτε άλλη μορφή ιώσεων ή μικροβίων. Ο κάθε επισκέπτης ερχόμενος στο CityzenLab γνωρίζει πως θα τον υποδεχθούν καταρτισμένοι σοβαροί επιστήμονες, οι οποίοι μέσω των γνώσεων & της εμπειρίας τους είναι σε θέση να παρέχουν άμεσα και ακριβή αποτελέσματα με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια.

  Πιστοποιήσεις Ποιότητας Υπηρεσιών

  Το Μικροβιολογικό-Βιοπαθολογικό Εργαστήριο CityzenLab Dr.Niki Fotopoulou MED έχει αναπτύξει και εφαρμόζει με απόλυτη υπευθυνότητα το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 για τη διενέργεια των εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα.