Ορμονολογικές Εξετάσεις

Οι ορμόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται από διάφορα συστήματα του οργανισμού που λέγονται ενδοκρινείς αδένες. Οι κυριότεροι ενδοκρινείς αδένες είναι ο υποθάλαμος και η υπόφυση, τα επινεφρίδια, ο θυρεοειδής αδένας και οι γονάδες.

Στην ουσία οι ορμόνες μεταβιβάζουν εντολές , αλληλοεπιδρώντας σε διάφορά κύτταρα στόχους, ώστε να εξασφαλίζεται η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.
Μια διαταραχή στην ποσότητα έκκρισης μιας ορμόνης ή στον ρυθμό παράγωγής της στη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα και μια σειρά νοσημάτων που ονομάζονται ενδοκρινολογικά νοσήματα.

Ο στόχος του Βιοπαθολογικού εργαστηρίου είναι να εντοπίσει το επίπεδα των ορμονών στο αίμα και να τα αξιολογήσει σε σχέση με την καλή λειτουργία του οργανισμού.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Πρωί: 7:30-13:30
Απόγευμα:
18:00-20:00
Τετάρτη
Πρωί: 7:30-13:30
Σάββατο
Πρωί:
8:00-12:00

Εδώ στο CityzenLab Niki Fotopoulou Med διαθέτουμε τελευταίας γενιάς ορμονολογικούς αναλυτές που διασφαλίζουν την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

Στο εργαστήριό μας διενεργούνται μετρήσεις για τον έλεγχο ορμονών θυρεοειδούς, γυναικολογικών ορμονών, ορμονών υπέρτασης, κλπ..

Επίσης, παρέχουμε την δυνατότητα διενέργειας των απαραίτητων για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ορμονών, εντός δύο ωρών.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Ορμονολογικές Εξετάσεις