ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

Αναλαμβάνουμε αιμοληψία κατ’ οίκον καθημερινά με ραντεβού.

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση:

  • Για άτομα που βρίσκονται σε κατάκλιση των οποίων η μετακίνηση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη.
  • Για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, που οι μετακινήσεις τους ταράζουν.
  • Για οποιονδήποτε ασθενή είναι δύσκολη η μετάβασή του στο ιατρείο μας.

Η αιμοληψία στο σπίτι είναι ανακουφιστική και για ανθρώπους που τους δημιουργεί εκνευρισμό ο χώρος των ιατρικών εργαστηρίων ή η διαδικασία της αιμοληψίας, οπότε στον δικό τους χώρο νιώθουν άνετα και χαλαρώνουν.

Η μεγάλη μας εμπειρία σε συνδυασμό με την σωστή οργάνωση του Μικροβιολογικού μας Εργαστηρίου, μας επιτρέπουν να κανονίζουμε άμεσα ραντεβού και να πραγματοποιούμε την αιμοληψία στο χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε το συντομότερο δυνατό.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Πρωί: 7:30-13:30
Απόγευμα:
18:00-20:00
Τετάρτη
Πρωί: 7:30-13:30
Σάββατο
Πρωί:
8:00-12:00

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Συνήθως το ραντεβού κλείνεται την αμέσως επόμενη ημέρα. Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για αιμοληψίες εντός της πόλης των Τρικάλων.

Εξετάσεις Αιματολογικές στο Σπίτι

Ποια είναι η προετοιμασία που θα πρέπει να κάνω για την ημέρα της αιμοληψίας;

Την ημέρα που θα μας καλέσετε να κανονίσουμε το ραντεβού σας η υπεύθυνη θα σας ενημερώσει ακριβώς για το τι θα πρέπει να προσέξετε για την ημέρα της αιμοληψίας.
Ανάλογα με το είδος των εξετάσεων μπορεί να χρειαστεί κάποια προετοιμασία.

Με ποιόν τρόπο και πότε θα λάβω τα αποτελέσματα των εξετάσεων;

Την ημέρα που θα καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να κανονίσετε το ραντεβού σας η υπεύθυνη θα σας ενημερώσει και για το πως και πότε θα έχετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας.

Τις απαντήσεις των εξετάσεων μπορεί κανείς να τις παραλάβει από το Ιατρείο μας αλλά και αν θελήσει να του σταλούν με Email.

Κατά το ραντεβού η υπεύθυνη με απόλυτα ασφαλή τρόπο θα μεταφέρει τα βιολογικά δείγματα για ανάλυση στον εργαστηριακό χώρο.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη εμπειρία και προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες εδώ και 20 χρόνια. Επίσης ο σύγχρονος εξοπλισμός μας μπορεί να υποσχεθεί ότι η αιμοληψία θα ολοκληρωθεί με απόλυτη ασφάλεια χωρίς περιττές ενοχλήσεις, καθώς διαθέτουμε ειδικό μηχάνημα για την ευκολότερη ανεύρεση των σωστών φλεβών για την αιμοληψία.

Η μεγάλη μας εμπειρία και η άψογη οργάνωση του ιατρείου μας μπορούν να σας προσφέρουν άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας.

Αιμοληψία στο Σπίτι για Ηλικιωμένους
Αιμοληψία από Έμπειρους Ανθρώπους στο χώρο σας
Αιμοληψία Κατ' Οίκον Δρ Νίκη Φωτοπούλου