Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Πραγματοποίησα την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Αγναντερό Καρδίτσας. Ειδικεύτηκα στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Παράλληλα εκπόνησα την διδακτορική μου διατριβή στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα ‘Μοριακή Επιδημιολογία Πνευμονιοκοκκικών Λοιμώξεων’, την οποία και ολοκλήρωσα με Άριστα. Μετεκπαιδεύτηκα στο Λονδίνο, με υποτροφία της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Μικροβιολογικών Εταιρειών (FEMS). Από τον Δεκέμβριο του 1998 διευθύνω το ιδιωτικό μου Βιοπαθολογικό Εργαστήριο στα Τρίκαλα, όπου εκτελούνται μικροβιολογικές, βιοχημικές, αιματολογικές και ανοσολογικές εξετάσεις. Το ιατρείο μου είναι μέλος του Δικτύου ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας Iatrica. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το πανεπιστήμιο του Camerino στην Ιταλία, στην Ιατρική Αισθητική. Είμαι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Αισθητικής και Αναίμακτης Χειρουργικής.

Έχω δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια τόσο στην Βιοπαθολογία όσο και στην Ιατρική Αισθητική.

Είμαι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Σχολή ‘Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό’. Έχω σπουδάσει Ανώτερα Θεωρητικά Μουσικής και γνωρίζω άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.