ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ & ΒΡΕΦΗ

Στο μικροβιολογικό μας εργαστήριο αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και αγάπη αιμοληψία σε βρέφη και σε μικρά παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι γονείς τους θα νιώσουν άνεση και ασφάλεια, από την πρώτη στιγμή.

 
Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας αλλά και η ίδια η ιατρός μας Δρ. Φωτοπούλου Νίκη μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να ολοκληρώσουν την αιμοληψία άμεσα και χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση.

Συνήθως στα βρέφη αυτό που δημιουργεί μια ένταση είναι όταν υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση των ιδιαίτερα ψιλών φλέβών. Για αυτό τον λόγο διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό Vain Finder που εντοπίζει με ακρίβεια το σωστό σημείο, των ιδιαιτέρως λεπτών φλεβών στο άνω άκρο των μωρών.
Στην συνέχεια με σύριγγα ιδιαιτέρως λεπτή και μικρή η οποία έχει ειδικά δημιουργηθεί για βρέφη η αιμοληψία ολοκληρώνεται χωρίς να ενοχληθεί το μωρό.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Πρωί: 7:30-13:30
Απόγευμα:
18:00-20:00
Τετάρτη
Πρωί: 7:30-13:30
Σάββατο
Πρωί:
8:00-12:00

ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ

Στα παιδιά τώρα η αιμοληψία μπορεί να μετατραπεί σε τραυματική εμπειρία, για τα ίδια αλλά κάποιες φορές και για τους γονείς τους, αν δεν γίνει με τον σωστό τρόπο, γρήγορα και χωρίς να προκαλέσουμε δυσφορία ή πόνο.
Αρχικά εντοπίζουμε την κατάλληλη φλέβα με το Vain Finder τελευταίας τεχνολογίας και με σύριγγα που έχει την μορφή πεταλούδας και είναι στο κατάλληλο μέγεθος για τα παιδικά χεράκια πραγματοποιούμε την αιμοληψία.

Με σύμμαχο την αγάπη μας για τα παιδιά, αλλά και με την μεγάλη μας εμπειρίας η αιμοληψία των παιδιών γίνεται με ελάχιστη ενόχληση.

Έτσι στο μυαλό των παιδιών δεν μένει μια δυσάρεστη ανάμνηση και την επόμενη φορά έρχονται χωρίς άγχος και εκνευρισμό.

Αιμοληψία σε παιδιά

Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο CityzenLab Δρ.Νίκη Φωτοπούλου MED μπορούμε να εγγυηθούμε άμεση εξυπηρέτηση καθώς και απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στον παιδικό και βρεφικό ψυχισμό.   

Η αγάπη μας για τα παιδιά και η μεγάλη εμπειρία μας μετατρέπει την αιμοληψία σε μια απλή και καθόλου δυσάρεστη ανάμνηση, για τους μικρούς μας φίλους!

Αιμοληψία σε βρέφη
Αιμοληψία σε παιδιά και βρέφη Τρίκαλα